Емсисофт решение против малициозен софтвер

1.175,24 ден2.823,81 ден

Интегрирано и високо наградувано решение против вируси, малициозен софтвер вклучувајќи рансомвер, тројанци, бекдор пристап, ботови, потенцијално непосакувани програми, снимачи на тастатура, неавторизирано рударење на криптовалути и други опасни однесувања.

Clear

Description

Емсисофт е базиран на двоен систем за борба против напади – класичен антималвер со база на опасни програми која се апдејтува секој час и блокирање според ризично однесување на некаталогизирани програми.

Повеќе за домашни корисници…

Повеќе информации за деловни корисници…

 
Additional information

Повеќегодишна претплата

Една година, Две години (-12%), Три години (-20%)