Емсисофт професионален кит за прва помош

5.826,67 ден50.558,10 ден

Специјално направен за скенирање и чистење на туѓи компјутери во ИТ хелпдеск одделенија и сервиси.

Професионалниот кит за прва помош на Емсисофт содржи колекција на програми кои може да се користат без инсталација и кои служат за скенирање на малициозен софтвер и чистење на инфицирани компјутери: скенер во професионален кит за прва помош и скенер од командната линија. Повеќе…

Clear

Description

Емсисофт скенер во професионален кит за прва помош

Овој скенер вклучува моќен систем против малициозен софтвер, комплетиран со графички кориснички интерфејс. Скенирајте го заразениот компјутер од вируси, тројанци, шпионски софтвер, адвер, црви, бирачи, снимачи на тастатура и други малициозни програми.

Емсисофт скенер за командна линија

Овој скенер ја содржи истата функционалност како и скенерот од професионалниот кит за итни случаи, но без графички кориснички интерфејс. Алатката за командната линија е направена за професионални корисници и е совршена за автоматизација на операции на повеќе компјутери.

 

Системски барања

Windows 7, 8, 10 или Windows Server 2008, 2012. Неопходно е да бидат инсталирани последните сервис пакови.  Сите функциоалности се потполно достапни на x86 и x64 системите. Минимум од 1GB RAM за оптимални перформанси.
Additional information

Број на интервенции годишно

250 чистења годишно, 500 чистења годишно, 1000 чистења годишно, 2000 чистења годишно, 4000 чистења годишно