Емсисофт мобилна безбедност

585,71 ден

Емсисофт мобилната безбедност е нашата примарна одбрана во светот на мобилниот малициозен софтвер.

Description

Апликацијата ја претставува следна генерација на безбедносни решенија за Андроид уредите без влијание на системот или батеријата на уредот. Во исто време обезбедуваме пристап на голем број на безбедносни функции со цел да Ви помогнеме да имате побезбедно Андроид искуство.

Заштитете го Вашиот Андроид паметен телефон и таблет од опасности што демнат на интернет.

Вклучени карактеристики

  • Ги скенира сите зачувани датотеки и бара малициозни инфекции
  • Заштита во реално време што ги блокира злонамерните апликации како што пристигнуваат
  • Заштита при сурфање која го блокира пристапот до опасни веб-страници
  • Систем против кражба далечински го заклучува или го брише уредот кога е украден или изгубен
  • Проценка на приватност за инсталирани апликации

Повеќе…
Additional information

Повеќегодишна претплата

Една година

You may also like…