Експерти за систем интеграција и дистрибуција

Квалитетни решенија и интеграции кои додаваат вредност на нашите клиенти

Емсисофт - одбрана од малициозен софтвер

Емсисофт - одбрана од малициозен софтвер

Интегрирано и високо наградувано решение против вируси, малициозен софтвер вклучувајќи рансомвер, тројанци, бекдор пристап, ботови, потенцијално непосакувани програми, снимачи на тастатура, неавторизирано рударење на криптовалути и други опасни однесувања врз база на двоен систем за борба против напади – класичен антималвер со база на опасни програми која се апдејтува секој час и блокирање според ризично однесување на некаталогизирани програми.

Повеќе

М-фајлс: управување со документи

Пронајди и пристапи до содржината на основа на тоа што претставува таа, не каде е снимена. Поненкогаш пронаоѓањето на правилниот документ кога најмногу Ви треба изгледа невозможно. Каде беше снимена датотеката? Кој последен ја уредуваше? А што ако тоа не е важно? М-фајлс организира се базирано на информации за тоа што е самата содржина за да не мора да памтите каде точно е снимена и дали верзијата што сте ја пронашле е вистинската.

Повеќе

Неограничени можности со Либелиум

Интегрирано решение за изградба на Internet of Things решенија.

Неограничени можности со Либелиум

Контактирајте нѐ

Јавете се или пишете, ќе Ве контактираме во најкраток можен рок. Освен понуденото портфолио имаме богата мрежа на партнери со чија помош можеме да Ви понудиме комплетно интегрирано решение за Вашата компанија или институција која вклучува софтвер, хардвер, телеметрија, автоматизација и интеграција.

Phone :

+389 78 399 851

Email :

info@factory.mk

Address :

Фактори Системи дооел
П. Фах 1000
Скопје

    Наши партнери

    Дали би сакале редовно да бидете информирани преку редовниот њузлетер?