За дома

Најдобра заштита за домашни корисници

Изберете вистинска заштита за Вашите потреби

Основен

Емсисофт – Кит за прва помош

БЕСПЛАТНО

Сеопфатен

Емсисофт – решение против малициозен софтвер

Купете

Двоен систем за чистење на инфекции
Автоматска надградба
Заштита при сурфање  ✖  ✔
Заштита на датотеки  ✖  ✔
Блокер базиран на однесување  ✖  ✔
 Анти рансомвер  ✖  ✔
Пренослив, не е потребна инсталација  ✔  ✖

Преземете

Бесплатно

Преземете

30 дневен бесплатен пробен период

Дознајте повеќе

Купете лиценци


Emsisoft Mobile Security

Емсисофт мобилна заштита

Најдобра заштита за Андроид мобилен уред

Дознајте повеќе

Купете

Контакт:  Линк

Зачленете се за да го добивате нашиот њузлетер: