Емсисофт

Емсисофт Ве заштитува на интернет!

Комплетна компјутерска заштита која навистина функционира!

Емсисофт е сигурна заштита на Вашиот компјутер од малициозни апликации како Рансомвер (ransomware). Овие апликации ги шифрираат датотеките и го спречуваат корисникот да го користи својот компјутер или уред.

Пронајдете го Вашиот Рансомвер во листата и превземете ја алатката за отстранување бесплатно!

ЕМСИСОФТ ДЕКРИПТЕРИ!

Превземи Рансомвер Декриптери!

Целиме кон совршеност – во технологијата, услугата и етиката

Емсософт добива многу награди од година во година и вообичаено постигнува резултати во врвните 20% во сите компаративни тестови.

AV Test - Certified 06/2016       AV Comparatives - Top rated 2016       VB100 - Virus

Заштита на која може да ѝ верувате

Емсисофт се грижи за валканата работа наместо Вас

ПРЕВЗЕМИ ПРОБЕН ПЕРИОД!

ПРОЧИТАЈТЕ ПОВЕЌЕ – ДОМА

ПРОЧИТАЈТЕ ПОВЕЌЕ – ДЕЛОВНИ КОРИСНИЦИ

УСЛОВИ НА КОРИСТЕЊЕ НА Емсисофт Анти-Малвер

Контакт:  Линк

Зачленете се за да го добивате нашиот њузлетер: