Емсисофт кит за прва помош

Програми за скенирање на инфицирани компјутери кои можат да се користат без инсталирање

 

Превземете сега

 

На секој херој му треба помошник

 

Кит за прва помош

Кит за прва помош за компјутери инфицирани со малициозен софтвер

Добитник на награди

Добитник на награди за двоен скенер за чистење на инфекции

Пренослив

100% пренослив – идеален за УСБ стикови

Како работи?

Китот за итни случаи на Емсисофт содржи колекција на програми кои може да се користат без инсталација и кои служат за скенирање на малициозен софтвер и чистење на инфицирани компјутери: Емсисофт скенер во кит за прва помош и Емсисофт скенер на командната линија.

Емсисофт скенер во китот за прва помош

Емсисофт скенерот во китот за прва помош е моќен и надополнет со графички кориснички интерфејс. Скенирајте го заразениот компјутер за вируси, тројанци, шпионски софтвер, рекламен софтвер, црви, бирачи, снимачи на тастатура и други малициозни програми.

Емсисофт скенер од командна линија

Овој скенер ја содржи истата функционалност како скенерот од китот за итни случаи, но без графички кориснички интерфејс. Алатката за командна линија е направена за професионални корисници и е совршена за автоматизација со скрипти.

За да го стартувате Емсисофт скенерот од командната линија, направете ги следниве чекори:

  • Отворете прозорец за командна линија (Стартувај: cmd.exe)
  • Префрлете се на уредот на USB Stick (на пример: f :), а потоа во папката на извршните датотеки (на пр.: cd run)
  • Стартувајте го скенерот со внесување: a2cmd.exe

Следно ќе видите страница за помош која ги опишува сите достапни параметри.

Следниот параметар е пример за скенирање на дискот c: \ со овозможено скенирање на меморија, траги (регистар) и активна поддршка за архива. Откриениот малициозен софтвер се преместува во карантин.

a2cmd.exe /f="c:\" /m /t /a /q="c:\quarantine\"

Погледнете колку е лесен за користење

This slideshow requires JavaScript.

Лиценци

Китот за прва помош на Емсисофт е бесплатен за приватна употреба. За комерцијална употреба, Ве молиме погледнете ја нашата страница за Професионалниот кит за прва помош на Емсисофт.

 

Ќе работи ли на мојот компјутер?

Освен ако немате застарен компјутер од крајот на 90-тите години, одговорот најверојатно е да, претпоставувајќи дека користите Windows 7, 8 или 10 – со инсталиран најнов сервисен пак. Сите функции се целосно функционални и на x64 системите. Додека работи, Китот за прва помош на Емсисофт користи околу 200 MB од вашата RAM меморија, што е прилично малку, со оглед на 10 милиони потписи што мора да ги вчита. Ако Вашиот компјутер има најмалку 1 GB RAM меморија, ова ќе функционира совршено.

Ние сме горди на овие резултати од тестирања!

CNET – 5 од 5 ѕвезди

Во вистински раце, Емсисофт китот за прва помош може да понуди моќни алатки за да се справите со широк спектар на проблеми со компјутерот.

PC Mag препорачува

Ако сте експертот за безбедност од доверба во семејството, работното место или соседството, земете копија од китот за прва помош на Емсисофт на Вашиот УСБ стик и чувајте го со Вас.

Komputer Swiat – Избор на Уредникот

Оваа програма е многу едноставна и лесна за користење! Го препорачуваме на секого!

Download.com ранг “Одличен”

Emsisoft Китот за прва помош треба да се користи како алатка за секој пренослив компјутер

Веќе имате чист систем? Одржувајте го така.

 

Ослободете ја целосната моќ на Емсисофт – решение против малициозен софтвер и никогаш повеќе не се грижете за нападите од малициозен софтвер. Без разлика дали станува збор за најновите закани на рансомвер или добриот старомоден вирус: комплетната заштита на Емсисофт Ве чува безбедни.

Започнете 30-дневен бесплатен пробен период и дозволете и на нашата заштита во реално време на повеќе нивоа која ја вклучува и технологијата за препознавање на ризично однесување да ги заштити вашите најскапоцени спомени и документи без притоа да Ве успори.

 

Прочитајте повеќе

Купете лиценци

Контакт:  Линк

Зачленете се за да го добивате нашиот њузлетер: